Najčešća popravka je zamena polomljenog stakla

Mehanička oštećenja telefona su vrlo česta i u tom slučaju uglavnom prvo strada staklo na ekranu telefona. Nekada napukne i zadnja strana usled pada, ali staklo ekrana je vrlo osetljivo i uvek pretrpi određene promene. Jako je važno zameniti polomljeno staklo na ekranu, čak i kada oštećenje nije veliko, jer kada koristite ekran sa napuklim staklom neko duže vreme možete dodatno oštetiti sam ekran ili će on prestati da reguje na dodir. U tom slučaju se mora raditi zamena ekrana što je dosta skuplje od zamene polomljenog stakla. Naš savet je da nam se obratite za zamenu čim primetite neko oštećenje na staklu telefona. Zamenu radimo vrlo brzo i efikasno, bez dodatnih odlaganja, jer imamo na raspolaganju stakla za sve modele telefona.

Zamena stakla u našem servisu uključuje:

zamena-polomljenog-stakla-telefona-prezamena-polomljenog-stakla-telefona-posle

Zamena polomljenog stakla za sve modele telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Cena zamene polomljenog stakla zavisi uglavnom od marke i tipa telefona. Možete nas pozvati za određivanje cene. Na osnovu inputa koji nam budete dali možemo da damo procenu cene i da onda i na osnovu toga procenite da li želite da radite popravku mobilnog telefona kod nas.

Za modele mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu uglavnom imamo rezervna stakla na stanju, tako da nije potrebno prethodno naručivanje. Ukoliko imate neki model telefona koji nije toliko čest, nabavka zamenskog stakla i dalje može da bude vrlo brza, jer imamo dosta razvijenu mrežu dobavljača koji nam u kratkom roku isporučuju naručene delove.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.