Koristite svoj telefon i sa drugim operaterom

Kada kupite telefon kao deo paketa kod svog operatera, najčešće je telefon „zaključan“ ili kodiran za korišćenje kartica drugih operatera. To bi značilo da telefon ne možete pokloniti nekom drugom ili nastaviti da ga koristite kada promenite provajdera usluga mobilne telefonije. U ovom slučaju je potrebno uraditi tzv. dekodiranje telefona odnosno otključati ga sve mreže. Najpouzdanije je uraditi dekodiranje telefona u servisu, jer postoji mogućnost da se dekodiranje ne uradi kako treba ili da se dodatno sistem optereti pa da imate problem sa nekim funkcijama telefona. Ovo je jedna od vrlo brzih i povoljnih usluga u našem servisu, tako da je preporuka da ako vam treba dekodiranje to uradite baš kod nas.

Dekodiranje telefona kod nas uključuje:

zakljucan-telefondekodiranje-telefona-posle

Vršimo dekodiranje za sve modele telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Ako vam zanima kolika je cena dekodiranja, možete nas pozvati, dati nam potrebne informacije o tipu telefona koji imate i dobićete vrlo preciznu procene cene. Ovakve usluge su vrlo povoljne i brze i mogu na licu mesta da se reše ako nas posetite. 

Druga varijanta je da nakon što se čujemo pošaljete telefon kurirskom službom, a mi vama dekodiran telefon nazad na adresu koju naznačite. Vršimo dekodiranje za sve modele i marke telefona koje su prisutne na našem tržištu, što bi značilo da radimo dekodiranje za sve domaće operatere. Ukoliko imate telefon iz inostranstva i za to nam se možete obratiti, vršimo dekodiranja i za te telefone vrlo efikasno.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.