Da li vam je potrebna zamena kamere na telefonu?

Pokvarena kamera na mobilnom telefonu može različito da se manifestuje i od uzročnika zavisi i sama popravka. Ako ste primetili da su fotografije ili snimci zamućeni ili da imaju neke mrlje, vrlo je moguće da je došlo do oštećenja stakla na kameri i to se vrlo brzo rešava kod nas. Nekada je potrebno zameniti kompletnu kameru i onda to zahteva odgovarajući zamenski deo i popravka je nešto skuplja u tom slučaju. U nekim slučajevima je problem softverski, pa je dovoljno uraditi par podešavanja ili reset da bi kamera ponovo radila kako treba. Svakako je savet da čim primetite da kamera na telefonu ne radi kako treba da nam se javite da rešimo taj problem u najkraćem roku.

Zamena kamere kod nas uključuje:

pokvarena-kamera-telefona-prepokvarena-kamera-telefona-posle

Zamena kamere za sve modele telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Ako ste zainteresovani za zamenu kamere na telefonu, možete da popunite naš formular sa opisom kvara i modelom telefona. Na osnovu inputa koji nam budete dali možemo da damo procenu cene i da onda i na osnovu toga procenite da li želite da radite popravku kamere mobilnog telefona kod nas.

Za sve modele mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu imamo rezervne kamere na stanju. Međutim, ukoliko imate neki model telefona koji nije toliko čest, nabavka zamenske kamere i dalje može da bude vrlo brza, jer imamo dosta razvijenu mrežu dobavljača koji nam u kratkom roku isporučuju naručene delove.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.