Rešite brzo problem zaključanog telefona

Postoji nekoliko načina kako se pristupa zaključanom telefonu, ali za sve načine je potrebno stručno rukovanje uređajem. Sigurno ste se našli u situaciji da zaboravite šifru pristupa telefonu ili da se on zaključa jer ste nekoliko puta uneli pogrešnu šifru. Vrlo brzo može da se reši taj problem ukoliko lično dođete kod nas u servis. Telefon će vam ponovo biti u funkciji posle svega nekoliko minuta. Takođe, možete nam poslati telefon po kuriru i čim se obavi deblokada, odmah vam ga vraćamo nazad istim putem. Ovaj problem sa zaključanim telefonom je lako rešiv i sama usluga je vrlo povoljna. Proverite odmah!

Zaključan telefon se rešava tako što:

zakljucan-telefon-pre-mobizakljucan-telefon-posle-mobi

Vršimo otključavanje svih modela telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Usluga otključavanja telefona ne zahteva nikakve dodatne delove niti se tretira kao popravka, iako otklanja veliki problem. Zbog toga je jedna od najbržih naših usluga i to važi za bilo koju marku i model telefona da imate. Podjednako efikasno otklanjamo probelm bilo da imate iPhone ili android, starije ili novije modele. 

Ukoliko imate problem sa ostalim pristupnim parametrima, opet možemo brzo da vam pomognemo. Uspešno radimo i backup podataka na cloud server ili na vaš računar, pa ako želite da „spasite“ neki svoj staru uređaj kome ne znate više šifru za pristup, obratite nam se za efikasnu asistenciju. Ova usluga je inače i jedna od najpovoljnijih.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.