Da li dobro čujete telefonskog sagovornika?

Osnovna funkcija telefona je razgovor. To što je razvojem interneta komunikacija postala više tekstualna, to ne znači da treba da zanemarite glavnu funkciju telefona. Ukoliko tokom telefonskog razgovora ne čujete dobro sagovornika, imate neispravan zvučnik. Nekada je problem sa mikrofonom i zvučnikom povezan, ali u oba slučaja kvarovi se dešavaju usled nekih mehaničkih oštećenja, nečistoća koje se vremenom nakupe u unutrašnjosti telefona ili zbog dotrajalosti tog samog dela. Ovaj kvar je vrlo lako rešiv i veoma brzo možete ponovo koristiti svoj telefon u punoj funkcionalnosti. Nemojte da zanemarujete ovaj kvar jer kada su hitne situacije u pitanju, vrlo je važno da imate ispravan telefon i da možete da se čujete sa svima nesmetano.

Zamena zvučnika kod nas uključuje:

zamena-zvucnika-mobilnog-telefona-prezamena-zvucnika-mobilnog-telefona-posle

Zamena zvučnika za sve modele telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Vršimo popravku neispravnog zvučnika za sve tipove telefona. Cena popravke zvučnika zavisi uglavnom od marke i modela telefona. Za modele mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu već imamo rezervne zvučnike već na stanju, tako da nije potrebno prethodno naručivanje.

Ukoliko imate neki model telefona koji nije toliko čest, nabavka zamenskog zvučnika i dalje može da bude vrlo brza, jer imamo dosta razvijenu mrežu dobavljača koji nam u kratkom roku isporučuju naručene delove. Pošaljite nam upit za procenu cene i rok za popravku neispravnog zvučnika kako biste imali sve informacije pre samog servisa.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.