Oštećen konektor je vrlo lako rešiv kvar na mobilnom telefonu

Kada vam se telefon ne napaja kako treba, a nije baterija u pitanju, imate oštećen konektor. Uzrok tog kvara može da bude fizički ako vam je telefon ispadao ili upadao u tečnost, a uzrok može da bude i upotreba neadekvatnih punjača koji oštećuju konektor. Za ovaj kvar je neophodno da stručno lice uradi zamenu, zbog instrumenata i zbog toga što je konektor na većini telefona deo matične ploče, tako da je neophodno stručno rasklapanje i sklapanje, kako ne biste imali dodatna oštećenja i probleme u radu telefona. Ovaj kvar se jako brzo rešava, na licu mesta. Nekad je dovoljno i samo očistiti ulaz za punjač i sve ponovo radi kako treba. Ako imate problem sa punjenjem telefona, pozovite nas da vam brzo rešimo taj problem.

Zamena konektora kod nas uključuje:

ostecen-konektor-telefona-preostecen-konektor-telefona-posle

Ako je oštećen konektor zamenu vršimo za sve modele telefona

Za sve modele i marke mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu

Za modele mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu imamo rezervne delove na stanju u svakom trenutku. Ukoliko imate neki model telefona koji nije toliko čest, nabavka zamenskog dela i dalje može da bude vrlo brza, jer imamo dosta razvijenu mrežu dobavljača koji nam u kratkom roku isporučuju naručene delove.

Cena popravke oštećenog konektora zavisi od tipa telefona i da li je konektor integrisanu ploču ili je odvojen deo. U svakom trenutku nas možete pozvati za okvirnu procenu cene ili poslati online upit. Popravke vršimo u vrlo kratkom roku, a telefon možete doneti lično ili poslati kurirskom službom.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.