Neispravan ekran telefona je najučestaliji problem

Ekran je najvažniji deo na mobilnom telefonu danas jer skoro sve funkcije dostupne su putem ekrana osetljivog na dodir. Tako da, jedan od najčešćih kvarova u našem servisu je neispravan ekran mobilnog telefona koji je polomljen, napukao ili jednostavno ne reaguje na dodir. Kada je ekran polomljen, uglavnom je onemogućeno nesmetano korišćenje mobilnog telefona i pitanje je trenutka kada će potpuno prestati da radi. Najčešće je potrebno odmah odneti telefon u najbliži servis mobilnih telefona, jer je samo tako moguće rešiti problem brzo i efikasno. Kada je ekran neispravan, uglavnom je potrebna zamena ekrana tj. displeja, u skladu sa markom vašeg mobilnog telefona.

Zamena ekrana u našem servisu uključuje:

neispravan-ekran-telefona-preneispravan-ekran-telefona-posle

Popravka neispravnog ekrana svih modela telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Rok za zamenu varira od tipa oštećenja. Cena zamene neipravnog ekrana zavisi najviše od marke i tipa telefona. Dostupni samo vam za preciznije  određivanje cene i roka za zamenu. Kada nam opišete problem koji imate sa ekranom, možemo da vam damo procenu cene i roka za završetak popravke neispravnog ekrana vašeg mobilnog telefona.

Za sve modele mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu imamo rezervne ekrane uvek na stanju, tako da nije potrebno prethodno naručivanje. Ukoliko imate neki model telefona koji nije toliko čest, nabavka zamenskog ekrana i dalje može da bude vrlo brza, jer imamo dosta razvijenu mrežu dobavljača koji nam u kratkom roku isporučuju naručene delove.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.