Nedopustivo je da imate lošu bateriju telefona

U današnje vreme kada je mobilni telefon sastavni deo naše svakodnevne rutine, nedopustivo je da imate lošu bateriju. Problemi koji se javljaju kada imate lošu bateriju na mobilnom telefonu najčešće su: sporo punjenje, telefon se greje tokom punjenja, punjač ne može da se konektuje, nema napajanja i dr. Nekad se problem manifestuje time što se baterija fizički izmeni pa se naduje, što je vrlo nebezbedno samo po sebi i treba odmah uraditi zamenu. Dobra vest je da mi u svakom trenutku možemo da vam zamenimo bateriju na bilo kom mobilnom telefonu.

Zamena baterije kod nas uključuje:

zamena-baterije-telefona-prezamena-baterije-telefona-posle

Zamena baterije za sve modele telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Cenu zamene baterije diktira marka i tip telefona. U svakom trenutku smo vam na raspolaganju za određivanje cene. Na osnovu marke telefona i kratkog opisa problema koji imate sa baterijom možemo da uradimo  procenu cene. To vas ništa ne obavezuje na zamenu, iako garantujemo da bolju ponudu nećete naći.

Za sve modele mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu imamo baterije na stanju, tako da nije potrebno prethodno naručivanje. Ukoliko imate neki model telefona koji nije toliko čest, nabavka baterije i dalje može da bude vrlo brza, jer imamo dosta razvijenu mrežu dobavljača koji nam u kratkom roku isporučuju potrebne delove.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis mobilnog telefona

Zamena loše baterije na mobilnom telefonu može da se reši na licu mesta, za svega par minuta. Ako je i nešto komplikovaniji kvar, opet sve može da bude gotovo istog dana kada nam ostavite telefon. 

Ideja nam je da brzim i efikasnim popravkama skratimo vaše vreme bez mobilnog telefona, obzirom da znamo koliko vam je važan deo poslovne ili privatne svakodnevnice.

Pozovite nas na 062 43 53 43 i odmah zakažite zamenu baterije, servis telefona ili zatražite procenu cene planirane popravke. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.