Zašto je backup podataka vrlo važan?

Mobilni telefon je postao neizostavni deo razmene svih vrsta podataka, fajlova, poruka, fotografija i zbog toga je vrlo važno da imate sigurno i pouzdano skladištenje svih tih podataka. Ako dođe do sistemskog oštećenja telefona i kada je onemogućen pristup, ukoliko nemate backup, sve što vam je bilo „u telefonu“ nije moguće povratiti. Kontakti, fajlovi, fotografije, snimci, beleške, sve ostaje zarobljeno. Da biste izbegli taj najgori scenario, potrebno je da ažurno radite backup. Ako niste vični tim radnjama, onda je najpouzdanije da mi to uradimo za vas, jer imamo pouzdan princip za sve sisteme mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu. Backup podataka se radi jako brzo i precizno kada se tome stručno pristupa.

Backup podataka kod nas uključuje:

backup-podataka-telefona-prebackup-podataka-telefona-posle

Backup podataka za sve modele telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Usluga za backup podataka se vrši vrlo brzo i najefikasnije je ako dođete direktno u naše servis. Naš iskusan tim može da vam podesi sve vezano za regularan backup i da vam da smernice kako da što bolje zaštitite svoje podatke na mobilnom telefonu. Cena usluge zavisi od obima posla, ali je vrlo povoljno.

Bilo da imate iPhone ili Android, uz našu asistenciju uz backup možete da dobijete i obuku za efikasno rukovođenje svog naloga na cloud serveru kako biste sledeći put kada budete menjali telefon potpuno sami mogli da uradite preuzimanje podataka i njihovo kasnije backup-ovanje. Pozovite nas za više informacija, vrlo rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.