Zamena SIM čitača je brza i efikasna popravka

Pošto se tehnologija jako brzo razvijala, za jednu deceniju smo prešli sa prvobitnih velikih SIM kartica, na mikro i nano. Proizvođači mobilnih telefona su se prilagođavali razvoju, tako da smo u jednom trenutku imali situaciju da se koriste svi čitači SIM kartica. Takođe, porasla su i mehanička oštećenja čitača, naročito kada se pri promeni telefona nije obraćala pažnja na veličinu SIM kartice. To se i danas dešava, uprkos sve manjoj rasprostranjenosti velikih SIM kartica. U svakom slučaju, bilo kakva oštećenja da imate u delu gde se nalazi SIM kartica, možemo da rešimo vrlo brzo. Ako vam telefon ne prepoznaje SIM, to je znak da mora da se uradi zamena SIM čitača. Nemojte biti bez funkcionalnog telefona, dođite da vam rešimo problem.

Zamena SIM čitača kod nas uključuje:

zamena-sim-citaca-prezamena-sim-citaca-posle

Zamena SIM čitača za sve modele telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Cena zamene SIM čitača zavisi uglavnom od marke i tipa telefona. Možete nas pozvati za određivanje cene jer na osnovu opisa koji nam budete dali možemo da damo procenu cene. Takođe, na osnovu tog prvog kontgakta možete da procenite da li želite da radite zamenu SIM čitača kod nas.

Za modele mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu imamo rezervne delove na stanju u svakom trenutku, tako da nije potrebno prethodno naručivanje. Ukoliko imate neki model telefona koji nije toliko čest, zamena SIM čiatača i dalje može da bude vrlo brza, jer imamo dosta razvijenu mrežu dobavljača koji nam u kratkom roku isporučuju naručene delove.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.