Pokvašen telefon zahteva servisnu popravku

Vlaga u telefonu je vrlo oštećujuća za mobilni telefon. Čak i ako vrlo brzo reagujete i na neki način osušite telefon spolja i on funkcioniše posle toga, voda je već prodrla u unutrašnjost telefona i pitanje je dana kada će prestati da radi. U slučaju pokvašenog telefona, mora se uraditi kompletno rasklapanje i detaljno „izvlačenje“ vlage iz svih delova telefona, odnosno iz matične ploče. Ovakav postupak je moguće uraditi samo u servisu mobilnih telefona, zbog alata i garancije da se uređaj dodatno ne ošteti nestručnim postupanjem. U zavisnosti od pokvašenosti telefona, odrediće se precizan rok za završetak, ali ovo je jedan od kvarova koji se jako brzo rešava.

Popravka telefona kod nas uključuje:

popravka-pokvasenog-telefona-prepopravka-pokvasenog-telefona-posle

Popravke za sve marke i tipove telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Ukoliko vam se desi da pokvasite telefon, možemo da vam pomognemo u vrlo kratkom roku. Vršimo popravke za sve marke i modele telefona koji su zastupljeni na našem tržištu. Cena i rok popravke zavisi od nekoliko faktora, ali ako želite možemo da uradimo besplatnu procenu tako što ćemo uraditi dijagnostiku i na osnovu stepena kvara dati okvirnu cenu.

Za najčešće modele mobilnih telefona uglavnom imamo sve rezervne delove na stanju, tako da nije potrebno prethodno zakazivanje servisa. U svakom slučaju, radi što bolje organizacije, možete popuniti formular putem koga nam možete poslati opis kvara, zatražiti procenu cene ili zakazati termin za servis kada možete i doneti telefon.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.