Vršimo popravku pokvarenih tastera na svim uređajima

Iako danas skoro svi telefoni imaju ekrane na dodir i sve funkcije su uglavnom dostupne preko osetljivog ekrana, ipak postoji mogućnost da vam neki od tastera ili tipki sa strane strada i da funkcionalno ne reaguje kada ga pritisnete. Vrlo je važno da svi raspoloživi testeri na telefonu budu u funkciji, naročito što nekad sam rad telefona zavidi baš od tih tastera sa strane. Na primer, resetovanje telefona kada ekran na dodir otkaže, radi se sinhronim pritiskanjem tastera i omogućava se ponovni pristup telefonu ukoliko se desio neki kvar ili privremeno nereagovanje ekrana. Takođe, volume tasteri su podložni kvarovima ako se dosta koriste. Zamenu pokvarenih svih tastera vršimo u vrlo kratkom roku sa garancijom popravke.

Zamena tastera kod nas uključuje:

zamena-tastera-telefona-pre-mobizamena-tastera-telefona-posle

Zamena tastera za sve modele telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Za sve modele mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu vršimo zamenu ili popravku pokvarenih tastera. Samo ukoliko imate neku retku marku mobilnog telefona potrebno je prethodno zakazivanje ili naručivanje. U tom slučaju nas možete kontaktirati, opisati problem i ubrzati proces. Imamo dosta razvijenu mrežu dobavljača koji nam u kratkom roku isporučuju naručene delove, a naši iskusni serviseri mogu i na osnovu opisa da predvide rok za zamenu ili popravku kvara. Ako imate starije iPhone modele koji imaju taster, znate da oni mogu da se olabave ili naprsnu. Možete da računate na nas i kada su te zamene ili popravke u pitanju. Cena zavisi od modela telefona i obima popravke. U svakom trenutku možete da nas kontaktirate da uradimo procenu cene i roka za popravku ako imate pokvaren taster.

 

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.