Kvalitetan servis mobilnih telefona

Znamo koliko vam je mobilni telefon bitan i koliko je postao neophodan u svakodnevnom životu. Stalna internet povezanost promenila je prvobitnu namenu mobilnog telefona, tako da svaka pauza u korišćenju telefona znači da niste na mreži, što nekad može da predstavlja vrlo veliki problem, naročito mlađim generacijama. Mobilni telefoni postali su i nosivi računari i mogu da podrže sve radnje za koje je ranije bilo neophodno imati lap top ili desktop računar. Upravo zbog velike upotrebe mobilnih telefona, kvarovi ili oštećenja postali su učestali problemi i javila se potreba na tržištu za brzom i što efikasnijom popravkom. Tako je nastao Mobi Fix & Go – servis mobilnih telefona prilagođen u potpunosti modernom dobu i vašim potrebama za što bržim rešavanjem problema koje imate u radu svojih telefona.

Tražite servis mobilnih telefona u kojem će Vaš kvar biti otklonjen u najbržem mogućem roku, a Vaši podaci bezbedni i sačuvani?

Zašto izabrati Mobi Fix & Go?

Preventative Maintenance, Diagnostic Services and Auto Repairs in Michigan, US

Servis mobilnih telefona često je važniji od kupovine novog uređaja, jer kada je servis dobar i kada možete da se oslonite na brz i kvalitetan odgovor na sve vaše potrebe, možete da uštedite mnogo novca i da produžite period kvalitetnog korišćenja jednog uređaja. Mobi Fix & Go može da vam pomogne kada imate sledeće probleme:

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Rezervni delovi za sve vrste kvarova

Imamo veliku mrežu dobavljača za sve rezervne delove, tako da u svakom trenutku imamo sve što je potrebno za efikasan servis. Čak i kada je vaš kvar specifičan u najkraćem roku možemo da uradimo dijagnostiku i damo najbolju preporuku za popravku ili zamenu oštećenja. Raspolažemo sa najsavremenijim uređajima za dijagnostiku i sa velikom preciznošću možemo da utvrdimo uzrok kvara vašeg telefona. Dijagnostika je besplatna i ne obavezuje vas da radite servis kod nas. To može da bude način upoznavanja sa našim sistemom rada i provera preporuka naših dosadašnjih klijenata koje su vam dostupne ovde.

Vaši podaci su sa nama bezbedni

Svaki mobilni telefon postao je baza podataka koja se odnosi na sve što „imate u telefonu“ tako da je neophodno voditi računa i o tome kako se postupa sa podacima tokom servisa mobilnih telefona. Naš tim ima redovne obuke koje se odnose na pravilno skladištenje i čuvanje podataka sa vaših uređaja tokom servisa. Sa nama su vaši podaci bezbedni i možete da računate na poštovanje vrlo striktnih procesa koje smo definisali unutar naše organizacije, a u skladu sa važećom regulativom koja je na snazi.

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.