Najčešća i najbrža popravka je zamena ekrana telefona

Jedan od najčešćih kvarova u našem servisu je zamena ekrana mobilnog telefona koji je polomljen ili napukao. U najvećem broju slučajeva kada je ekran polomljen, potpuno je onemogućeno korišćenje mobilnog telefona. Najčešće je potrebno odmah odneti telefon u najbliži servis mobilnih telefona, jer je samo moguće rešiti problem brzo i efikasno. Kada je ekran polomljen, uglavnom je potrebna zamena ekrana tj. displeja, što uključuje i nabavku zamenskog ekrana u skladu sa markom vašeg mobilnog telefona.

Zamena ekrana u našem servisu uključuje:

zamena-ekrana-mobilnog-telefona-prezamena-ekrana-mobilnog-telefona-posle

Zamena ekrana za sve modele telefona

Kompletan servis mobilnih telefona za sve modele i marke koje su prisutne na našem tržištu

Cena zamene ekrana zavisi uglavnom od marke i tipa telefona. Možete nas pozvati za određivanje cene. Na osnovu inputa koji nam budete dali možemo da damo procenu cene i da onda i na osnovu toga procenite da li želite da radite popravku ekrana mobilnog telefona kod nas.

Za modele mobilnih telefona koji su prisutni na našem tržištu uglavnom imamo rezervne ekrane na stanju, tako da nije potrebno prethodno naručivanje. Ukoliko imate neki model telefona koji nije toliko čest, nabavka zamenskog ekrana i dalje može da bude vrlo brza, jer imamo dosta razvijenu mrežu dobavljača koji nam u kratkom roku isporučuju naručene delove.

Maske

Raznovrsna ponuda kvalitetnih maski za sve marke mobilnih telefonaPogledajte ponudu

Punjači

Uvek dostupni punjači i adapteri za sve tipove uređaja Pogledajte ponudu

Kablovi

Sve vrste kablova za povezivanje ili punjenje uređaja Pogledajte ponudu

Folije

Kvalitetne zaštitne folije za telefone koje će sačuvati vaš ekran od udaraca Pogledajte ponudu

Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić

Proverite brzinu i kvalitet naše usluge

Zašto bi trebalo da nam prepustite zamenu ekrana?

Mobi Fix&Go tim vam je na raspolaganju za sve vrste softverskih i hardverskih popravki vaših uređaja. Čak i kada niste sigurni šta je problem u funkcionisanju, možete da računate na našu dijagnostiku i utvrđivanje uzročnika kvara. U 99% slučajeva imamo odmah rešenje.

U situacijama kada je kvar većih razmera i kada zahteva dodatno angažovanje ili specijalne delove, trudimo se da vam sve detaljno obrazložimo pre nego što odlučite da li želite da se popravka realizuje.

Upravo zbog toga postali smo pouzdan servis mobilnih telefona, jer smo tokom godina uspeli da izgradimo kredibilitet i poverenje kod svojih klijenata.

Zakažite servis ukoliko vam je potrebna:

Pozovite nas odmah i zakažite zamenu ekrana. Zakažite servis

Zamena ekrana ili stakla?

Najpouzdaniji servis mobilnih telefona

Nekada se dešava da je polomljeno samo staklo na ekranu, što je dosta bolja varijanta, povoljnija i brža za rešavanje jer su očuvane funkcije ekrana. U tom slučaju nije potrebno menjati celokupan ekran, već samo površinski deo, što nekada možete i sami uraditi ukoliko imate rezervno staklo.

Preporuka je ipak i da se zamena stakla vrši u servisu, zbog specijalnih alata i tehnika koje majstori primenjuju, kako ne biste dodatno oštetili uređaj. Zamena stakla uvek može da se završi na licu mesta u servisu bez prethodnog zakazivanja, što dosta ubrzava sam proces i omogućava da ponovo koristite telefon bez smetnji.

Marke telefona za koje radimo popravku i servis

Zakažite servis Vašeg telefona

Neke kvarove možemo da rešimo na licu mesta, za svega par minuta. U zavisnosti od tipa kvara, popravka može da traje par sati, tako da može da bude gotova istog dana kada nam ostavite telefon, što znači da ste bez telefona samo dok traje popravka i vrlo brzo možete da se vratite u svoju rutinu korišćenja telefona.

Proverite koliko traje najkraći servis i obezbedite sebi pouzdanog partnera iz ove oblasti, jer i sami znate koliko je postalo teško pronaći dobru i kvalitetnu uslugu popravke.

Pozovite nas na broj telefona 062 43 53 43 i odmah zakažite servis mobilnih telefona ili besplatnu dijagnostiku ili zakažite termin servisa vašeg mobilnog telefona putem elektronske forme. Samo jedan poziv ili jedan klik vas deli od popravljenog mobilnog telefona.