Ubedljivo najbolji servis mobilnih telefona u Smederevu, a i šire. Izuzetno korektna saradnja i pristupačne cene. Mladen iz Mobi fix & go je pravi profesionalac u svom poslu, takoreći DOKTOR za mobilne telefone. Hvala vam na svemu !
Gordana Nikolić
Ne postoji problem koji Mladen ne moze da reši. Vi izlazite nasmejani i zadovoljni a vaš telefon zaista sredjen od strane najvećeg profesionalca koji postoji! Hvala vam i vidimo se uskoro
Dubravka Jovišević
Veoma sam zadovoljna kvalitetom i brzinom usluge. Osoblje je veoma pristupacno i spremno na saradnju. Imaju strpljenja za sva pitanja laika kakav sam i sama.
Ružica Milić
Lap top popravljen u rekordnom roku. Svaka čast na brzini i kvalitetu usluge. Mladen je pravi profesionalac. Preporucujem saradnju sa ovim servisom, i puno im hvala !
Branislav Nikolić
Izuzetna usluga. Maksimalno ispoštovan potrošač i u najbržem roku rešen problem. Ostavljate telefon u sigurnim i stručnim rukama. Sve preporuke za Mladena i Mobi Fix & Go.
Irena
Izuzetna usluga. Telefon mi je bio popravljen u veoma kratkom roku, ispostovana sam bila maksimalno. Sve preporuke i sto je vazno veoma pristupacne cene.
Ružica Stojić
Vrhunski servis mobilnih telefona. Brzo rešen problem, koji u druga dva servisa nisu znali da reše. Povrh svega, vrlo povoljna cena. Sve preporuke za ovaj, najbolji u Smederevu, servis mobilnih. Pet zvezdica je malo za ovaj kvalitet usluge
Branko Drča
Ubedljivo najbolji SERVIS MOBILNIH TELEFONA u SMEDEREVU !!! Sve preporuke za Mladena !
Dušan Cuca
Zamenjen ekran na Samsungu A51,prezadovoljni smo brzinom i kvalitetom!Zahvaljujemo Mladenu na saradnji,sve preporuke!
Daliborka Nikolov

Ostavite recenziju

Da li ste zadovoljni pruženom uslugom u našem servisu mobilnih telefona Mobi Fix & Go